Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 700 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca integrale, tipo caserecce
- 8 olive, denocciolate a metà
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2143.3 kJ / 512.3 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 69.1 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 766.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Spaghetti al tonno
40min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Penne risottate con verdure
35min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min