
Zařízení & příslušenství
Chocolate and pear cake
Příprava 10min
Celkový 1hod. 30min
12 portion
Suroviny
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
caster sugar200 g
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk80 g
-
eggs3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
potato flour70 g
-
salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
pears (approx. 250 g), peeled and cut into slices (1 cm)2
-
cocoa powder2 tbsp
-
icing sugar for dusting2 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
331.8 kcal /
1393.4 kJ
Protein
5.8 g
Tuk
12.7 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sodík
104.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italian cuisine: Desserts
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland