Zařízení & příslušenství
Ganache de chocolate
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
375 g
Suroviny
-
150 g de nata (35% de grasa)
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
30 g de azúcar
-
45 g de mantequilla en trozos
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 375 g
Protein
14.3 g
Kalorie
6719 kJ /
1607 kcal
Tuk
125.1 g
Vláknina
19.7 g
Sacharidy
105.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Repostería
80 recepty/-ů
Španělsko
Španělsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chiffon de chocolate y buttercream
2hod. 30min.
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5hod.
Red velvet cake
5hod.
Almíbar básico
10min.
Glaseado de chocolate (ganache)
20min.
Crema de mantequilla
5min.
Glaseado blanco
5min.
Nata de trufa
8hod. 15min.
Frosting de chocolate y mantequilla
10min.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min.
Ganache de chocolate blanco
1hod. 5min.
Bizcocho triple de chocolate
2hod. 20min.