Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de azúcar
- 45 g de mantequilla en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 375 g
- Kalorie
- 6719 kJ / 1607 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 105.9 g
- Tuk
- 125.1 g
- Vláknina
- 19.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Tarta San Marcos
4h
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30 min
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Nata de trufa
8h 15min
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min
Almíbar básico
10 min