Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche
- 30 g de harina
- 30 g de maicena
- 3 huevos
-
1
cucharada de vainilla líquida
nebo 1 cucharada de azúcar vainillado
Masa
- 180 g de leche
- 60 g de agua
- 60 g de aceite (y un poco más para formar las pelotas)
- 60 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- harina
- 400 - 500 g de aceite (para freír)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tarta San Marcos
4h
Xuxos de crema
1 godz. 30 min
Crema pastelera
10 Min
Masa choux
2 Std.
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Almíbar básico
10 Min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Profiteroles
2 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Brazo de gitano
3h