
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche
- 30 g de harina
- 30 g de maicena
- 3 huevos
-
1
cucharada de vainilla líquida
nebo 1 cucharada de azúcar vainillado
Masa
- 180 g de leche
- 60 g de agua
- 60 g de aceite (y un poco más para formar las pelotas)
- 60 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- harina
- 400 - 500 g de aceite (para freír)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 180 kcal / 752 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 8.4 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremadillos
3hod. 50min
Crema pastelera
10min
Masa choux
2hod.
Pastas de té rizadas
40min
Xuxos de crema
1hod. 30min
Tarta San Marcos
4hod.
Ensaimadas individuales
9hod.
Napolitanas de crema
4hod. 45min
Bambas de nata
1hod. 50min
Milhojas con crema pastelera y nata
1hod.
Petisús (éclairs)
1hod. 50min
Brazo de gitano
3hod.