Zařízení & příslušenství
Bramborové knedlíky
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
2 porce
Suroviny
Vaření brambor - den předem
-
800 gramů vody
-
350 gramů brambor typu C, na čtvrtky
Příprava knedlíků
-
1 vejce malé, velikosti "s"
-
1 žloutek z malého vejce velikosti "s"
-
75 gramů hladké mouky
-
50 gramů hrubé mouky
-
½ čajové lžičky soli
-
olej na vymazání Varoma mísy
-
500 gramů vody
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
617.4 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
1603.3 kJ /
383.2 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
77.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Houskové knedlíky
50min.
Bramborové knedlíky se špenátem
1hod. 40min.
Chlupaté knedlíky
1hod. 5min.
Houskové knedlíky
50min.
Bramborová kaše
50min.
Jablečný závin
1hod. 20min.
Ovocné knedlíky na páře
1hod. 40min.
Domácí nudle (zavářka)
30min.
Vánočka
1hod. 30min.
Vdolečky s povidly
1hod. 30min.
Bramboráky
45min.
Povidlové buchty
2hod. 10min.