Tradiční oslavy svatého Martina se neobejdou bez pečené husičky. A my vám k ní nabízíme dva druhy knedlíků plus lokše a dva druhy zelí. Jako předkrm navrhujeme paštiku servírovanou s domácím křupavým chlebem a na závěr hodování něco sladkého. Samozřejmě svatomartinské rohlíčky nebo tradiční koláče. A když vám zbydou lokše, dejte si je s mákem.
Paštika z kachních jater
45min.
Křupavý jogurtový chléb
3hod.
Karlovarské knedlíky
50min.
Bramborové knedlíky
1hod. 50min.
Lokše s mákem
24hod. 30min.
Moravské zelí
25min.
Červené zelí s jablky
1hod. 10min.
Svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
1hod. 30min.
Svatomartinské řepůnky
1hod. 45min.
Tvarohové koláčky (kynuté)
1hod.