Geräucherter Forellenaufstrich

Geräucherter Forellenaufstrich

4.5 2 rating
Příprava 5min.
Celkový 5min.
12 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln geschält, halbiert
    100 g
  • Forellenfilet, geräuchert in Stücken
    200 g
    200 g Saiblingsfilet, geräuchert
  • Topfen, 20% Fett
    500 g
  • Sauerrahm
    100 g
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    2 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Kren, frisch oder aus dem Glas (nach Geschmack)
    3 - 4 TL
  • Schnittlauch, frisch geschnitten, zum Verfeinern (optional)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 326 mg
Protein 11 g
Kalorie 705 kJ / 169 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...