Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Geselchtes (oder gemischte Wurst, siehe Tipp), in Stücken
- 100 g Salami, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 20 g Pfefferoni, eingelegt, abgetropft, in Stücken
- 40 g Essiggurkerl, abgetropft, in Stücken
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- ¼ - ¾ TL Salz, je nach Salzgehalt der verwendeten Wurst
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 926 kJ / 221 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 654 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grammelpogatscherl
1sa 10 dk
Kapern-Ei Aufstrich
25 min.
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Bröselknödel
40min
Schinkenaufstrich
10 Min
Marillennektar
2 Std.
Marillenlikör mit Chili
50min
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Liptauer
15 min.
Marilleneis
15 min.
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h