Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Karfiol, in Stücken (3-4 cm)
- 1 - 2 TL Anissamen, ganz
-
1
Msp. Kurkuma, gemahlen
nebo 1 Msp. Paprikapulver - 2 - 2 ½ TL Salz
- 60 g Polenta
- 750 g Wasser
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 Scheibe Ingwer, frisch, ca. 1-2 mm
- 1 - 2 TL Verjus
- 50 g Heidelbeeren, frisch, halbiert
- 1 - 2 EL frische Kräuter, gemischt, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1233 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Cashew-Brokkoli Pasta
45min
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15min
Nougatknödel mit Nussbröseln und Zwetschkenröster (vegan)
1h 10min
Veganer Liptauer
12hod. 10min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Babyfreundlicher Makrelenaufstrich
15min
Champignonsauce
30 Min
Reissuppe mit Zucchini
30 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min