Jíme podle sezóny

Trendy suroviny, recepty i způsob servírování. To je moderní vaření po celý rok. V létě se osvěžte domácím nanukem z černého rybízu a zimní pohodu si užijte s voňavým trdelníkem.

Bombardino

Bombardino

45min.

Dvě pečené ryby s masala kořením

Dvě pečené ryby s masala kořením

1hod. 15min.

Losos na rajčatovém kuskusu

Losos na rajčatovém kuskusu

45min.

Brambory s tvarohem a zeleninou

Brambory s tvarohem a zeleninou

40min.

Omeleta s parmazánem

Omeleta s parmazánem

45min.

Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem

Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem

40min.

Černorybízový nanuk

Černorybízový nanuk

3hod. 10min.

Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci

Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci

1hod. 10min.

Borůvkový dort se zakysanou smetanou

Borůvkový dort se zakysanou smetanou

1hod. 10min.

Vláčné čokoládové bábovičky

Vláčné čokoládové bábovičky

50min.

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

45min.

Chlebíček z dýně se zázvorem

Chlebíček z dýně se zázvorem

1hod.

Trdelník

Trdelník

1hod. 15min.