Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů dýně hokkaidó, nebo máslové dýně
- 5 - 10 gramů zázvoru
- 170 gramů másla, pokojové teploty
- 100 gramů cukru, hnědého
- 1 vejce
- 140 gramů medu
- 350 gramů hladké mouky
- 1 balíček kypřícího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky skořice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcí
- Kalorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 Min
Dýňový lektvar
25 Min
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1h 30min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45 min
Čokoládovo-banánové sušenky s cizrnou
30 min
Jablečný chlebíček (bez cukru)
1 Std. 25 Min
Jablečná ovesná kaše
15 min
Ananasová pěna
1min
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
40 min
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1h
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55 min
Španělský zeleninový koláč COCA
35 min