Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů dýně hokkaidó, nebo máslové dýně
- 5 - 10 gramů zázvoru
- 170 gramů másla, pokojové teploty
- 100 gramů cukru, hnědého
- 1 vejce
- 140 gramů medu
- 350 gramů hladké mouky
- 1 balíček kypřícího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky skořice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcí
- Kalorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownies z červené řepy s medem
55min
Jablečný chlebíček (bez cukru)
1h 25min
Mrkvové cookies s rozinkami a kokosem
35 Min
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1 godz.
Karibské kari
45 min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 Min
Cizrnová pomazánka
3min
Dýňovo-jablečný koláč
3 Std.
Dýňový cheesecake se skořicí
1 Std. 30 Min
Datlovo-sýrová paštika
5min
Kokosové lanýže z jáhel a bílé čokolády
1 Std. 15 Min
Cizrnové karbanátky
11 Std. 10 Min