Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 celé ryby, vykuchané, umyté (cca 400 gramů každá)
- 1 limetka, napůl
- 2 čajové lžičky římského kmínu
- ½ čajové lžičky černého pepře, celého
- 5 kusů sušeného chilli, celého
- ½ cibule, na čtvrtky
- 1 polévková lžíce minced ginger, preserved
- 2 čajové lžičky česnekové pasty
- ½ čajové lžičky kurkumy
- 30 gramů řepkového oleje
- lístky bazalky (nebo jiné bylinky)
- červená cibule, na plátky
- vločky mořské soli, na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1218 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Francouzské croissanty
12h
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50min
Roztíratelný sýr
1 Std.
Grapefruitový sorbet se šumivým vínem
8h 15min
Žebírka s kávovou omáčkou
40min
Vánoční chlebíček se sušeným ovocem a ořechy
3 godz. 10 min
Rumový likér se skořicí a muškátovým oříškem
30 Min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2 Std. 20 Min
Italský velikonoční chléb
3 godz. 50 min
Vánoční cappuccino
1h 10min
Veganské máslo
2 Std.
Puding v páře s malinovým džemem
55min