Zařízení & příslušenství
Dvě pečené ryby s masala kořením
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
2 celé ryby, vykuchané, umyté (cca 400 gramů každá)
-
1 limetka napůl
-
2 čajové lžičky římského kmínu
-
½ čajové lžičky černého pepře, celého
-
5 kusů sušeného chilli celého
-
½ cibule na čtvrtky
-
1 polévková lžíce minced ginger, preserved
-
2 čajové lžičky česnekové pasty
-
½ čajové lžičky kurkumy
-
30 gramů řepkového oleje
-
lístky bazalky (nebo jiné bylinky)
-
červená cibule na plátky
-
vločky mořské soli na ozdobení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
1218 mg
Protein
40.4 g
Kalorie
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
3.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jíme podle sezóny
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Včelí úlky s pekanovými ořechy
50 min
Středomořský Green Goddess salát
40 min
Pečené kuře v ciderové marinádě s pečenou zeleninou
1 godz. 45 min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Chilli čokoládová zmrzlina s whiskey sirupem
14 godz. 20 min
Smoothie bowl z červené řepy s pomerančovou šťávou
10 min
Ovocný dezert s bílým jogurtem a domácí granolou
1 godz. 20 min
Pikantní guláš na černém pivu
Brak ocen
Pikantní telecí kousky s paprikou
Brak ocen
Šťavnatý salát Green Goddess plný síly
20 min
Sójové mléko a čínské bulky v páře
1 godz. 30 min
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2 godz. 30 min