Zařízení & příslušenství
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
Příprava 13min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Omáčka charmoula:
-
1 čerstvá chilli paprička
-
2 stroužky česneku
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého římského
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
Špízy a brambory:
-
80 gramů cibule napůl
-
2 polévkové lžíce koriandru, čerstvého
-
500 gramů jehněčího masa nebo jiného druhu masa, na kostky (5 cm)
-
2 čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
-
600 gramů brambor
-
5 snítek rozmarýnu
-
200 gramů zeleniny může být i mražená
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
24.1 g
Kalorie
2901 kJ /
693 kcal
Tuk
51.8 g
Vláknina
4.7 g
Sacharidy
33.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jíme podle sezóny
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Paštikové penízky
1hod. 15min.
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1hod. 10min.
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Žádné hodnocení
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min.
Italský velikonoční chléb
3hod. 50min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min.
Vejce na páře á la flamenca
25min.
Musaka
1hod. 55min.
Zabaione
15min.
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.