Zařízení & příslušenství
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
Příprava 13min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Omáčka charmoula:
-
1 čerstvá chilli paprička
-
2 stroužky česneku
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého římského
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
Špízy a brambory:
-
80 gramů cibule napůl
-
2 polévkové lžíce koriandru, čerstvého
-
500 gramů jehněčího masa nebo jiného druhu masa, na kostky (5 cm)
-
2 čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
-
600 gramů brambor
-
5 snítek rozmarýnu
-
200 gramů zeleniny může být i mražená
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
24.1 g
Kalorie
2901 kJ /
693 kcal
Tuk
51.8 g
Vláknina
4.7 g
Sacharidy
33.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jíme podle sezóny
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Sicilské purpetti fúze
1hod.
Zabaione
15min.
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2hod. 50min.
Stracciatella zmrzlina
10hod. 25min.
Středomořské máslo
5hod. 20min.
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min.
Bulky připravované v páře
2hod. 10min.
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min.
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1hod.
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1hod. 10min.
Pekingské kuře
50min.