Másla

Na domácí čerstvé máslo stačí jen poctivá smetana, tak proč to s pomocí Thermomixu nezkusit? Nechte se zlákat novou kolekcí a připravte si máslo podle své chuti a nálady. Montpellier či středomořské s chutí bylinek, nebo třeba zkuste neobvyklé hříbkové!

Domácí máslo se zakysanou smetanou

Domácí máslo se zakysanou smetanou

40min.

Středomořské máslo

Středomořské máslo

5hod. 20min.

Citrónové máslo s petrželí

Citrónové máslo s petrželí

50min.

Francouzské máslo Montpellier

Francouzské máslo Montpellier

5hod. 45min.

Máslo s čerstvou pažitkou

Máslo s čerstvou pažitkou

1hod. 15min.

Ančovičkové máslo

Ančovičkové máslo

4hod. 20min.

Máslo s tuňákem a petrželí

Máslo s tuňákem a petrželí

1hod. 20min.

Krevetové máslo

Krevetové máslo

2hod. 35min.

Máslo s lískovými oříšky

Máslo s lískovými oříšky

1hod. 30min.

Pomerančové máslo s chutí bylinek

Pomerančové máslo s chutí bylinek

3hod. 30min.

Hříbkové máslo

Hříbkové máslo

4hod.