Na domácí čerstvé máslo stačí jen poctivá smetana, tak proč to s pomocí Thermomixu nezkusit? Nechte se zlákat novou kolekcí a připravte si máslo podle své chuti a nálady. Montpellier či středomořské s chutí bylinek, nebo třeba zkuste neobvyklé hříbkové!
Domácí máslo se zakysanou smetanou
40min.
Středomořské máslo
5hod. 20min.
Citrónové máslo s petrželí
50min.
Francouzské máslo Montpellier
5hod. 45min.
Máslo s čerstvou pažitkou
1hod. 15min.
Ančovičkové máslo
4hod. 20min.
Máslo s tuňákem a petrželí
1hod. 20min.
Krevetové máslo
2hod. 35min.
Máslo s lískovými oříšky
1hod. 30min.
Pomerančové máslo s chutí bylinek
3hod. 30min.
Hříbkové máslo
4hod.