Zařízení & příslušenství
Francouzské máslo Montpellier
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 45min.
350 gramů
Suroviny
-
200 gramů ledových kostek
-
900 gramů vody
-
30 gramů čerstvého špenátu
-
15 gramů čerstvého kerblíku
-
15 gramů řeřichy
-
10 gramů čerstvé pažitky
-
10 gramů čerstvé petržele
-
10 gramů čerstvého estragonu
-
2 šalotky napůl
-
2 nakládané okurky na kousky
-
1 čajová lžička kaparů, nakládaných scezených
-
4 ančovičky, naložené v oleji scezené
-
4 žloutky uvařené
-
1 - 2 špetky soli
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Protein
6.6 g
Kalorie
2143.9 kJ /
512.4 kcal
Tuk
51.3 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Másla
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Knedlíky s parmazánovo-rajčatovou směsí
1hod.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9hod. 30min.
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Bramboráky se zelím a slaninou
20min.
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min.
Zmrzlina z lískových oříšků
12hod. 45min.
Citrónový sorbet se sektem
8hod.
Turecký flatbread
2hod. 10min.
Brambory na středozemní způsob
2hod. 30min.
Hrušky v červeném víně
3hod. 20min.
Marinované krevety
1hod. 10min.