Zařízení & příslušenství
Francouzské máslo Montpellier
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 45min.
350 gramů
Suroviny
-
200 gramů ledových kostek
-
900 gramů vody
-
30 gramů čerstvého špenátu
-
15 gramů čerstvého kerblíku
-
15 gramů řeřichy
-
10 gramů čerstvé pažitky
-
10 gramů čerstvé petržele
-
10 gramů čerstvého estragonu
-
2 šalotky napůl
-
2 nakládané okurky na kousky
-
1 čajová lžička kaparů, nakládaných scezených
-
4 ančovičky, naložené v oleji scezené
-
4 žloutky uvařené
-
1 - 2 špetky soli
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Protein
6.6 g
Kalorie
2143.9 kJ /
512.4 kcal
Tuk
51.3 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Másla
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Žádné hodnocení
Houbový crème brûlée
24hod. 35min.
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min.
Bílá klobása ve skle
1hod. 20min.
Středomořské máslo
5hod. 20min.
Červená thajská kari pasta
15min.
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1hod. 35min.
Terina z rajčat
25hod. 20min.
Krvavá Mary
5min.
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Rychlá zvěřinová paštika
1hod.