Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů ledových kostek
- 900 gramů vody
- 30 gramů čerstvého špenátu
- 15 gramů čerstvého kerblíku
- 15 gramů řeřichy
- 10 gramů čerstvé pažitky
- 10 gramů čerstvé petržele
- 10 gramů čerstvého estragonu
- 2 šalotky, napůl
- 2 nakládané okurky, na kousky
- 1 čajová lžička kaparů, nakládaných, scezených
- 4 ančovičky, naložené v oleji, scezené
- 4 žloutky, uvařené
- 1 - 2 špetky soli
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 2143.9 kJ / 512.4 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 51.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční křen s mandlemi
Žádné hodnocení
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 Std. 45 Min
Směs divokého koření
10min
Středomořské máslo
5 godz. 20 min
Pak choi s houbami
15min
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5 godz. 20 min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
Žádné hodnocení
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2h 35min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Paštika s tuňákem a lososem
12 Std. 10 Min
Bylinkový olej
2h 5min