Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů ledových kostek
- 900 gramů vody
- 30 gramů čerstvého špenátu
- 15 gramů čerstvého kerblíku
- 15 gramů řeřichy
- 10 gramů čerstvé pažitky
- 10 gramů čerstvé petržele
- 10 gramů čerstvého estragonu
- 2 šalotky, napůl
- 2 nakládané okurky, na kousky
- 1 čajová lžička kaparů, nakládaných, scezených
- 4 ančovičky, naložené v oleji, scezené
- 4 žloutky, uvařené
- 1 - 2 špetky soli
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 193 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumový likér se skořicí a muškátovým oříškem
30 min
Barevné perníčky s marcipánem
Žádné hodnocení
Aïoli
5min
Bylinkový olej
2u. 5min
Citrónové máslo s petrželí
50 min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25 min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 min
Vitello tonato
2h
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Paštika s tuňákem a lososem
12 Std. 10 Min
Kachní paštika s olivami
Žádné hodnocení