
Zařízení & příslušenství
Francouzské máslo Montpellier
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 45min.
350 gramů
Suroviny
-
200 gramů ledových kostek
-
900 gramů vody
-
30 gramů čerstvého špenátu
-
15 gramů čerstvého kerblíku
-
15 gramů řeřichy
-
10 gramů čerstvé pažitky
-
10 gramů čerstvé petržele
-
10 gramů čerstvého estragonu
-
2 šalotky napůl
-
2 nakládané okurky na kousky
-
1 čajová lžička kaparů, nakládaných scezených
-
4 ančovičky, naložené v oleji scezené
-
4 žloutky uvařené
-
1 - 2 špetky soli
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Kalorie
512.4 kcal /
2143.9 kJ
Protein
6.6 g
Tuk
51.3 g
Sacharidy
9.7 g
Vláknina
2.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Másla
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Čokoládový dortík
12hod. 15min
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Žádné hodnocení
Mojo Amarillo
45min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min
Hrušky v červeném víně
3hod. 20min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1hod. 15min
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Redpiroska
Žádné hodnocení
Friday night
6min
Adžika
40min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min