Francouzské máslo Montpellier

Francouzské máslo Montpellier

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 45min.
350 gramů

Suroviny

  • 200 gramů ledových kostek
  • 900 gramů vody
  • 30 gramů čerstvého špenátu
  • 15 gramů čerstvého kerblíku
  • 15 gramů řeřichy
  • 10 gramů čerstvé pažitky
  • 10 gramů čerstvé petržele
  • 10 gramů čerstvého estragonu
  • 2 šalotky napůl
  • 2 nakládané okurky na kousky
  • 1 čajová lžička kaparů, nakládaných scezených
  • 4 ančovičky, naložené v oleji scezené
  • 4 žloutky uvařené
  • 1 - 2 špetky soli
  • 200 gramů másla, pokojové teploty na kousky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 gramů

Protein 6.6 g
Kalorie 2143.9 kJ / 512.4 kcal
Tuk 51.3 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...