Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů másla, na kousky
- 1 stroužek česneku,
- 200 gramů čerstvých hřibů, na plátky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 193.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí steaky v papilotě
40min
Čokoládová Šarlotka
6h 20 min
Celozrnné knedlíky s burisony
50min
Sůl z jehličí
5 min
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Žádné hodnocení
Velikonoční čokoládový Meringue
7sa 30 dk
Amarantová mouka
5 min
Veganské sádlo
3ωρ. 15 λεπτ.
Terina z rajčat
25h 20min
Lyonský salám
12 Std.
Taveňák z tvarůžků
35min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 Std. 5 Min