Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů másla, na kousky
- 1 stroužek česneku,
- 200 gramů čerstvých hřibů, na plátky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 193.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomerančový dresink s kari
5min
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1 Std.
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Vaječné sufflé s uzeným masem
40 Min
Bílá klobása ve skle
1h 20min
Karibská kořenicí směs jerk
5min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30min
Jablečno-cibulový chléb
2hod. 20min
Závitky NEM
1h 5min
Tiramisu s mandlovým likérem
3h
Créme brulée
1h 50 min
Bešamelová omáčka
15min