Zařízení & příslušenství
Máslo s tuňákem a petrželí
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
320 gramů
Suroviny
-
1 snítka čerstvé petržele jen lístky
-
100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
1 - 2 špetky soli
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Protein
9.7 g
Kalorie
2140.6 kJ /
511.6 kcal
Tuk
53.3 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Másla
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tvarohový krém - Termix
1 Std. 10 Min
Adžika
40 Min
Chléb se sýrem a salámem
1 Std. 40 Min
Tvarůžkové kuličky
25 Min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1 Std.
Tuňákové máslo s kapary
5 Min
Krupicové noky
45 Min
Drožďová pomazánka
15 Min
Budapešťská pomazánka
10 Min
Taveňák z tvarůžků
35 Min
Čabajská pomazánka
15 Min
Vánoční punč z lesních plodů
20 Min