
Zařízení & příslušenství
Máslo s tuňákem a petrželí
Příprava 15min
Celkový 1hod. 20min
320 gramů
Suroviny
-
čerstvé petržele jen lístky1 snítka
-
tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného100 gramů
-
másla, pokojové teploty na kousky200 gramů
-
soli1 - 2 špetky
-
citrónové šťávy1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Kalorie
511.6 kcal /
2140.6 kJ
Protein
9.7 g
Tuk
53.3 g
Sacharidy
0.5 g
Vláknina
0.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Másla
11 recept
Česká republika
Česká republika