Zařízení & příslušenství
Máslo s tuňákem a petrželí
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
320 gramů
Suroviny
-
1 snítka čerstvé petržele jen lístky
-
100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
1 - 2 špetky soli
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Protein
9.7 g
Kalorie
2140.6 kJ /
511.6 kcal
Tuk
53.3 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Másla
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Falešná humrová pomazánka
15min.
Pivní česnekovo-sýrové fondue
30min.
Roztíratelný sýr
1hod.
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min.
Klasický bratwurst
3hod. 30min.
Bulky připravované v páře
2hod. 10min.
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min.
Třená niva
5min.
Holandská omáčka
15min.
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min.
Paštika z kachních jater
45min.
Citrónová marmeláda s medem a se zázvorem
1hod. 30min.