Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 snítka čerstvé petržele, jen lístky
- 100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 7155 kJ / 1710 kcal / 7155 kJ / 1710 kcal
- Protein
- 27.2 g / 27.2 g
- Sacharidy
- 2.3 g / 2.3 g
- Tuk
- 177 g / 177 g
- Vláknina
- 0.5 g / 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1 Std. 30 Min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 dk
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Adžika
40 Min
Tousty s matjesovou pomazánkou
40 Min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50min
Taveňák z tvarůžků
35min
Bramborový chléb s rozmarýnem
3 Std. 30 Min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 Min
Italské Bellinis
6 Min
Ledová káva s whisky creamem
Žádné hodnocení
Tuňákové máslo s kapary
5 dk