Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů černých oliv, vypeckovaných
- 30 gramů kaparů, nakládaných, scezených
- 5 ančoviček, naložených v oleji, scezených
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 špetka soli, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 6719 kJ / 1606 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 173.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Zabaione
15 min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Matcha pralinky se zázvorem
Žádné hodnocení
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 min
Vanilková zmrzlina
12 Std.
Citrónový sorbet
8 godz. 30 min
Caribic shake
5 Min
Sezamové sušenky
1 godz. 15 min
Krém Karamel
3h