Zařízení & příslušenství
Středomořské máslo
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 20min.
265 gramů
Suroviny
-
30 gramů černých oliv, vypeckovaných
-
30 gramů kaparů, nakládaných scezených
-
5 ančoviček, naložených v oleji scezených
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
1 špetka soli podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 265 gramů
Protein
7.8 g
Kalorie
6719 kJ /
1606 kcal
Tuk
173.6 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
3.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Křehké těsto
5min.
Pomerančový dort se zakysanou smetanou
5hod. 30min.
Mojo Amarillo
45min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Cupcaky se sušenými rajčaty, sýrem feta a avokádem
1hod. 40min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Sušenky Garibaldi
40min.
Karamelové pralinky s lískovými oříšky
4hod. 55min.
Hummus s pečenou paprikou
5min.
Slaný koláč se zakysanou smetanou a pažitkou
2hod.
Čokoládovo-višňový trhanec z plechu
30min.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.