Zařízení & příslušenství
Středomořské máslo
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 20min.
265 gramů
Suroviny
-
30 gramů černých oliv, vypeckovaných
-
30 gramů kaparů, nakládaných scezených
-
5 ančoviček, naložených v oleji scezených
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
1 špetka soli podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 265 gramů
Protein
7.8 g
Kalorie
6719 kJ /
1606 kcal
Tuk
173.6 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
3.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min.
Čokoládové lanýžky
6hod. 20min.
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Frankfurtské bylinkové pesto
10min.
Sýrový dort s bylinkami
2hod. 20min.
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Žádné hodnocení
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Žádné hodnocení
Triple RAW Tiramisu
4hod. 30min.
Terina z rajčat
25hod. 20min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Žádné hodnocení