
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů černých oliv, vypeckovaných
- 30 gramů kaparů, nakládaných scezených
- 5 ančoviček, naložených v oleji scezených
- 200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
- 1 špetka soli podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 265 gramů
- Kalorie
- 1606 kcal / 6719 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 173.6 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette
Pas d’évaluation
Čokoládový dort
13h 45min
Rybí kuličky s jogurtovým dipem
1h 50min
Fenyklová focaccia
Pas d’évaluation
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Pas d’évaluation
Salsa s chilli a ananasem
Pas d’évaluation
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Pas d’évaluation
Čokoládová omáčka
20min
Francouzské máslo Montpellier
Pas d’évaluation
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2h 45min
Olivová tapenáda
5min