Zařízení & příslušenství
Středomořské máslo
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 20min.
265 gramů
Suroviny
-
30 gramů černých oliv, vypeckovaných
-
30 gramů kaparů, nakládaných scezených
-
5 ančoviček, naložených v oleji scezených
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
1 špetka soli podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 265 gramů
Protein
7.8 g
Kalorie
6719 kJ /
1606 kcal
Tuk
173.6 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
3.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Šunkové rolky s rukolou
30min.
Koláč s mletým masem a zeleninou
1hod. 30min.
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12hod. 15min.
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min.
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4hod. 20min.
Karamelový fondán
15min.
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40min.
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2hod. 20min.
Zabaione
15min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Profiterolky
2hod. 15min.
Čokoládový mousse
3hod. 20min.