Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 snítka čerstvé petržele, jen lístky
- 5 lístků bazalky
- 2 pomeranče
- 1 čajová lžička cukru
- 1 čajová lžička pálivé hořčice
- 1 - 2 špetky soli
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- 150 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 4389 kJ / 1049 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 104.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masová dochucovací pasta
45 Min
Vanilková omáčka (Crème anglaise)
Žádné hodnocení
Bombardino
45 Min
Lyonský salám
12 Std.
Kokosovo-pistáciové kostky
1h 5min
Houbová mouka
5min
Terina z rajčat
25h 20 min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Žádné hodnocení
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2h 20min
Cupcaky se sušenými rajčaty, sýrem feta a avokádem
1h 40min
Vanilková omáčka (crème anglaise)
15min