Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů vody
- 200 gramů čerstvých krevet, syrových, oloupaných
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 6966 kJ / 1665 kcal / 6966 kJ / 1665 kcal
- Protein
- 34.6 g / 34.6 g
- Sacharidy
- 2.5 g / 2.5 g
- Tuk
- 168.6 g / 168.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houbový crème brûlée
24sa 35 dk
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1 Std. 30 Min
Jahodová granola s mátou
Brak ocen
Citrónový sorbet se zeleným čajem
6h 15min
Čočková pěna
Brak ocen
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Brak ocen
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40 Min
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 Min
Hummus s medvědím česnekem
15 Min
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
26 godz.
Aïoli
5 Min
Hummus
5 Min