Čerstvé ze zahrady

V zahradě rychle uzrává zelenina a ovoce. Nejlepší je použít je čerstvé. Zpracujte vaši aktuální sklizeň podle našich receptů. Připravte si kedlubnovou polévku a upečte plněná rajčata s fetou. Jako zákusek brownies s rybízovým sorbetem.

Kedlubnová polévka s řeřichou

Kedlubnová polévka s řeřichou

35min.

Cizrnová polévka s listovým špenátem

Cizrnová polévka s listovým špenátem

35min.

Cannelloni s květákem a salsicciou

Cannelloni s květákem a salsicciou

1hod. 20min.

Plněná rajčata s fetou

Plněná rajčata s fetou

50min.

Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou

Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou

1hod. 5min.

Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní

Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní

1hod. 30min.

Rajčatovo-tvarohové pletence

Rajčatovo-tvarohové pletence

1hod. 10min.

Koláč s mléčnou rýží a třešněmi

Koláč s mléčnou rýží a třešněmi

2hod.

Brownies s rybízovým sorbetem

Brownies s rybízovým sorbetem

5hod.

Malinový puding

Malinový puding

35min.