Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 420 gramů pšenice špaldy
- 200 gramů mozzarelly, na kousky
- 100 gramů červené papriky, na kousky
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených, plus 3 polévkové lžíce oleje ze sušených rajčat
- 50 gramů vypeckovaných černých oliv
- 100 gramů zralých rajčat, na kousky
- 1 ½ - 2 čajové lžičky soli, podle chuti
-
1 ½
polévkové lžíce čerstvého oregana, jen lístky
nebo ¾ polévkové lžíce sušeného oregana - ½ - 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky, podle chuti
- 1 čajová lžička medu
- 1 vejce
- 250 gramů měkkého tvarohu
- 1 čajová lžička kypřicího prášku s vinným kamenem
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 404 kJ / 96 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piškotový dort s hroznovým vínem a sektem
55 Min
Zelenobílé těstoviny
40 Min
Mrkvový dortík
2 Std. 30 Min
Koláč naruby s paprikami a olivami
Žádné hodnocení
Velikonoční bochánky
2 godz. 50 min
Mandlovo-vanilkový dort
2h
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min
Kynutá bábovka plněná jogurtem
2h
Mřížkovaný koláč s lískovými ořechy
3 Std. 15 Min
Český chléb z žitného kvásku
15 Std. 30 Min
Mrkvový dort (Moehrentorte)
2h
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min