Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů rajčat, pevných
- 2 stroužky česneku, napůl
-
5
snítek čerstvého tymiánu, jen lístky
nebo 5 snítek čerstvé šalvěje, jen lístky - 150 gramů chleba pumpernickel, na kousky
- 50 gramů vypeckovaných černých oliv
- 20 gramů olivového oleje
- 150 gramů sýra feta, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 500 gramů vody
- směs čerstvých bylinek na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Zabijačková černá polévka
35 min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1h
Caffé Vanilla
5min
Zabaione
15min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Mango lasi pralinky
Žádné hodnocení
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Žádné hodnocení
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min