
Zařízení & příslušenství
Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou
Příprava 40min
Celkový 1hod. 5min
6 porcí
Suroviny
-
parmazánu na kousky100 gramů
-
másla na kousky60 gramů
-
hladké mouky40 gramů
-
mléka700 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
čerstvě umletého pepře¼ čajové lžičky
-
mletého muškátového oříšku¼ čajové lžičky
-
zeleninové dochucovací pasty2 čajové lžičky
-
směsi čerstvých bylinek (např. brutnák, rukola, špenát, bazalka, kopřiva, pampeliška)500 gramů
-
sušených rajčat, v oleji scezených25 gramů
-
rajčatového protlaku15 gramů
-
vody500 gramů
-
zralých rajčat500 gramů
-
jarní cibulky3 - 4
-
mozzarelly250 gramů
-
máslo na vymazání
-
lasagní250 gramů
-
oleje ze sušených rajčat1 čajová lžička
-
lístků bazalky8 - 12
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
554 kcal /
2322 kJ
Protein
28 g
Tuk
27 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Čerstvé ze zahrady
10 recept
Česká republika
Česká republika