Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou

Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou

4.8 10 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod. 5min
6 porcí

Suroviny

  • parmazánu na kousky
    100 gramů
  • másla na kousky
    60 gramů
  • hladké mouky
    40 gramů
  • mléka
    700 gramů
  • soli
    1 ½ čajové lžičky
  • čerstvě umletého pepře
    ¼ čajové lžičky
  • mletého muškátového oříšku
    ¼ čajové lžičky
  • zeleninové dochucovací pasty
    2 čajové lžičky
    1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • směsi čerstvých bylinek (např. brutnák, rukola, špenát, bazalka, kopřiva, pampeliška)
    500 gramů
  • sušených rajčat, v oleji scezených
    25 gramů
  • rajčatového protlaku
    15 gramů
  • vody
    500 gramů
  • zralých rajčat
    500 gramů
  • jarní cibulky
    3 - 4
  • mozzarelly
    250 gramů
  • máslo na vymazání
  • lasagní
    250 gramů
  • oleje ze sušených rajčat
    1 čajová lžička
  • lístků bazalky
    8 - 12
  • mletého černého pepře
    ¼ čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 554 kcal / 2322 kJ
Protein 28 g
Tuk 27 g
Sacharidy 49 g
Vláknina 8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...