Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

5.0 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce

Suroviny

  • 200 gramů jablek na kousky
  • 500 gramů červeného hlávkového zelí na kousky
  • 60 gramů cibule napůl
  • 40 gramů vepřového sádla
    40 gramů másla
  • 1 bobkový list, sušený
  • 30 gramů červeného vinného octa
  • 30 gramů cukru
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 špetka mletého nového koření
  • 150 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 100 gramů červeného vína, suchého
  • 2 jalovcové kuličky
  • 50 gramů želé z červeného rybízu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 3 g
Kalorie 981 kJ / 235 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 4.4 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...