Zařízení & příslušenství
Červené zelí s jablky
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů jablek na kousky
-
500 gramů červeného hlávkového zelí na kousky
-
60 gramů cibule napůl
-
40 gramů másla40 gramů vepřového sádla
-
1 bobkový list, sušený
-
30 gramů červeného vinného octa
-
30 gramů cukru
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého nového koření
-
150 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
100 gramů červeného vína, suchého
-
2 jalovcové kuličky
-
50 gramů želé z červeného rybízu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3 g
Kalorie
981 kJ /
235 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
4.4 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oslavy svatého Martina
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vařená vejce (program Vaření vajec)
20min.
Těstoviny, vařené (TM7)
20min.
Špecle v páře se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem a chřestem
45min.
Špenátové knedlíky na rajčatovém ragú
1hod.
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45min.
Svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
1hod. 30min.
Risottata s kuřecím masem a houbami
40min.
Mangové cheesecaky
4hod.
Boloňské špagety (TM7)
30min.
Pošírovaná vejce v Multifunkční silikonové formě Nester TM7
15min.
Vaječný likér z domácího salka (pro TM7)
45min.
Vánoční mandle (pro TM7)
20min.