Zařízení & příslušenství
Svatomartinské řepůnky
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 45min.
8 kusů
Suroviny
-
450 gramů hladké mouky plus extra na pomoučení
-
150 gramů červené řepy syrové, oloupané, na kousky
-
70 gramů pšenice
-
42 gramů droždí
-
120 gramů mléka
-
100 gramů cukru
-
100 gramů másla změklého
-
1 vejce
-
70 gramů husího sádla
-
¼ čajové lžičky skořice
-
1 špetka badyánu mletého
-
1 čajová lžička nastrouhané pomerančové kůry
-
1 špetka soli
-
hladká mouka na pomoučení
-
1 vejce rozšlehané
-
1 polévková lžíce máku
-
1 polévková lžíce sezamových semínek
-
300 gramů vody
-
1 polévková lžíce moučkového cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
110 mg
Protein
12 g
Kalorie
2130 kJ /
507 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bramborový chléb (bez lepku)
2hod. 30min.
Pardubické perníčky
30min.
Makový závin
1hod. 50min.
Mandlovo-vanilkový dort
2hod.
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min.
Ořechové mušličky
2hod.
Třešňový koláč s vanilkovým krémem
4hod. 45min.
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12hod.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min.
Dort s vaječným likérem
13hod. 15min.
Fazolové pyré
15min.
Kynuté knedlíky trochu jinak
1hod.