
Zařízení & příslušenství
Svatomartinské řepůnky
Příprava 35min
Celkový 1hod. 45min
8 kusů
Suroviny
-
hladké mouky plus navíc na pomoučení450 gramů
-
červené řepy syrové, oloupané, na kousky150 gramů
-
pšenice70 gramů
-
droždí42 gramů
-
cukru100 gramů
-
mléka120 gramů
-
másla změklého100 gramů
-
husího sádla70 gramů
-
vejce1
-
skořice¼ čajové lžičky
-
badyánu mletého1 špetka
-
nastrouhané pomerančové kůry z chemicky neošetřeného pomeranče1 čajová lžička
-
soli1 špetka
-
vejce rozšlehané1
-
máku1 polévková lžíce
-
sezamových semínek1 polévková lžíce
-
vody300 gramů
-
moučkového cukru1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
507 kcal /
2130 kJ
Protein
12 g
Tuk
23 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
11 g
Sodík
110 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí II.
18 recept
Česká republika
Česká republika