Zařízení & příslušenství
Svatomartinské řepůnky
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 45min.
8 kusů
Suroviny
-
450 gramů hladké mouky plus extra na pomoučení
-
150 gramů červené řepy syrové, oloupané, na kousky
-
70 gramů pšenice
-
42 gramů droždí
-
120 gramů mléka
-
100 gramů cukru
-
100 gramů másla změklého
-
1 vejce
-
70 gramů husího sádla
-
¼ čajové lžičky skořice
-
1 špetka badyánu mletého
-
1 čajová lžička nastrouhané pomerančové kůry
-
1 špetka soli
-
hladká mouka na pomoučení
-
1 vejce rozšlehané
-
1 polévková lžíce máku
-
1 polévková lžíce sezamových semínek
-
300 gramů vody
-
1 polévková lžíce moučkového cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
110 mg
Protein
12 g
Kalorie
2130 kJ /
507 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Včelí úlky s pekanovými ořechy
50min.
Makové dortíčky
2hod. 40min.
Ořechové košíčky bez mouky a cukru
30min.
Tvarohové knedlíky s rozvarem z broskví a meruněk
1hod. 20min.
Müsli tyčinky se sušenými třešněmi a oříšky
1hod.
Sváteční ořechovo-jablečné řezy
2hod. 45min.
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min.
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1hod. 30min.
Pečená dýně plněná mletým masem
1hod. 30min.
Makové knedlíčky s jablečným pyré (bez lepku)
45min.
Rajčatový džem
50min.
Kaštanové pyré
15min.