
Zařízení & příslušenství
Lokše s mákem
Příprava 30min.
Celkový 24hod. 30min.
10 kusů
Suroviny
-
700 gramů brambor vařených vcelku, oloupaných, na kousky, zchladlých
-
200 gramů máku
-
50 gramů cukru, krupice
-
180 gramů hladké mouky plus extra na podsypání
-
½ čajové lžičky soli
-
vepřové sádlo rozehřáté, dle chuti
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
254 kcal /
1065 kJ
Protein
7.43 g
Tuk
10.74 g
Sacharidy
37.11 g
Vláknina
6.67 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Inspirace
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Šišky s mákem
24hod. 50min
Bramborové knedlíky
50min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1hod.
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1hod. 30min
Rychlé listové těsto
2hod.
Domácí nudle (zavářka)
30min
Medový karamel
1hod. 30min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min
Čočka na kari s dýní v páře
1hod. 15min
Thajské rybí karbanátky
1hod. 10min
Falafel
1hod.
Makový závin
1hod. 50min