Zařízení & příslušenství
Lokše s mákem
Příprava 30min.
Celkový 24hod. 30min.
10 kusů
Suroviny
-
700 gramů brambor vařených vcelku, oloupaných, na kousky, zchladlých
-
200 gramů máku
-
50 gramů krupicového cukru
-
180 gramů hladké mouky plus extra na podsypání
-
½ čajové lžičky soli
-
vepřové sádlo rozehřáté, dle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
7.43 g
Kalorie
1065 kJ /
254 kcal
Tuk
10.74 g
Vláknina
6.67 g
Sacharidy
37.11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Brynzové halušky
55min.
Vánoční čokoládový závin
2hod. 10min.
Tvarohové knedlíky s jahodami
50min.
Chléb Pita
1hod. 30min.
Brynzové tyčinky
2hod.
Čerstvé těsto na těstoviny
40min.
Domácí nudle (zavářka)
30min.
Marcipánové miništóly
2hod. 30min.
Tarte Tatin (obrácený koláč)
2hod.
Moravské koláče
3hod.
Žloutkové věnečky
1hod. 30min.
Koblihy
1hod. 30min.