Zařízení & příslušenství
Lokše s mákem
Příprava 30min.
Celkový 24hod. 30min.
10 kusů
Suroviny
-
700 gramů brambor vařených vcelku, oloupaných, na kousky, zchladlých
-
200 gramů máku
-
50 gramů krupicového cukru
-
180 gramů hladké mouky plus extra na podsypání
-
½ čajové lžičky soli
-
vepřové sádlo rozehřáté, dle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
7.43 g
Kalorie
1065 kJ /
254 kcal
Tuk
10.74 g
Vláknina
6.67 g
Sacharidy
37.11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Perníkový knedlík se švestkovou omáčkou
55min.
Chlupaté knedlíky
1hod. 5min.
Makový závin
1hod. 50min.
Beránek z kynutého těsta
1hod. 30min.
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2hod. 30min.
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1hod. 20min.
Marcipánovo-makové cupcaky
2hod. 20min.
Smažené tvarohové nočky s marinovanými švestkami
40min.
Fougasse se sýrem
2hod. 35min.
Monkey bread (slaný)
2hod. 30min.
Ořechový závin
2hod. 50min.
Šišky s mákem
24hod. 50min.