Zařízení & příslušenství
Lokše s mákem
Příprava 30min.
Celkový 24hod. 30min.
10 kusů
Suroviny
-
700 gramů brambor vařených vcelku, oloupaných, na kousky, zchladlých
-
200 gramů máku
-
50 gramů krupicového cukru
-
180 gramů hladké mouky plus extra na podsypání
-
½ čajové lžičky soli
-
vepřové sádlo rozehřáté, dle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
7.43 g
Kalorie
1065 kJ /
254 kcal
Tuk
10.74 g
Vláknina
6.67 g
Sacharidy
37.11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pirohy s bylinkovou náplní
1hod. 40min.
Bernské rösti
40min.
Brynzové halušky
55min.
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1hod. 30min.
Brioška
8hod.
Čerstvé těsto na těstoviny
40min.
Domácí nudle (zavářka)
30min.
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1hod. 25min.
Zeleninové jarní závitky
2hod. 10min.
Pirohy s kysaným zelím a houbami
3hod. 25min.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.
Bešamelová omáčka
15min.