Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů brambor, vařených vcelku, oloupaných, na kousky, zchladlých
- 200 gramů máku
- 50 gramů cukru, krupice
- 180 gramů hladké mouky, plus extra na podsypání
- ½ čajové lžičky soli
- vepřové sádlo, rozehřáté, dle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1065 kJ / 254 kcal
- Protein
- 7.43 g
- Sacharidy
- 37.11 g
- Tuk
- 10.74 g
- Vláknina
- 6.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1h 25 min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Žádné hodnocení
Celozrnný mangoldový quiche
1h 30min
Frncochaté knedlíky
30 Min
Pagáče
1h 35 min
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1 Std. 20 Min
Tarte Tatin (obrácený koláč)
2h
Veganské kynuté rohlíčky s ořechovou náplní a polevou
2h 10min
Auvergneský sýrový quiche
1 Std. 20 Min
Čerstvé těsto na těstoviny
40 Min
Okatý chléb
9 godz. 40 min
Bramborové knedlíky se špenátem
1h 40 min