Zařízení & příslušenství
Moravské zelí
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů mrkve na čtvrtky
-
500 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
450 gramů vody
-
1 kostka drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička cukru
-
70 gramů másla
-
20 gramů hladké mouky
-
½ citrónu pouze šťáva
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
2.5 g
Kalorie
816 kJ /
195 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
3.7 g
Sacharidy
11.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Restované houby (300 gramů)
25min.
Zabijačková černá polévka
35min.
Dušená mrkev
20min.
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.
Noky s kyselým zelím
50min.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Zelňačka
25min.
Dušený špenát
25min.
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min.
Koprová omáčka
20min.