
Zařízení & příslušenství
Moravské zelí
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů mrkve na čtvrtky
-
500 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
450 gramů vody
-
1 kostka drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička cukru
-
70 gramů másla
-
20 gramů hladké mouky
-
½ citrónu pouze šťáva
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
195 kcal /
816 kJ
Protein
2.5 g
Tuk
15 g
Sacharidy
11.9 g
Vláknina
3.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13hod. 30min
Houskové knedlíky
50min
Hrstková polévka
10hod. 40min
Bramboráky
45min
Čočka na kyselo
2hod. 55min
Noky s kyselým zelím
50min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1hod. 10min
Lečo
45min
Dušený špenát
25min
Koprová omáčka
20min
Dušená mrkev
20min
Zelňačka
25min