
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů mrkve na čtvrtky
- 500 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
- 450 gramů vody
- 1 kostka drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička cukru
- 70 gramů másla
- 20 gramů hladké mouky
- ½ citrónu pouze šťáva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 195 kcal / 816 kJ
- Protein
- 2.5 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.
Noky s kyselým zelím
50min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13hod. 30min
Dušená mrkev
20min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Koprová omáčka
20min
Čočková polévka
1hod. 35min
Dušený špenát
25min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1hod. 30min
Zelňačka
25min
Sekaná s bramborami
1hod.