Zařízení & příslušenství
Moravské zelí
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů mrkve na čtvrtky
-
500 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
450 gramů vody
-
1 kostka drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička cukru
-
70 gramů másla
-
20 gramů hladké mouky
-
½ citrónu pouze šťáva
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
2.5 g
Kalorie
816 kJ /
195 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
3.7 g
Sacharidy
11.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Restované houby (300 gramů)
25 min
Čočka na kyselo
2 godz. 55 min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25 min
Restované hříbky s česnekem
20 min
Houbová směs na rychlou polévku
10 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Dušený špenát
25 min
Dušená mrkev
20 min
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Zelňačka
25 min
Koprová omáčka
20 min