Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 320 g di riso nero Venere
- 200 g di capesante con la corolla
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ½ cucchiaino paprika dolce
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1h
Risotto mazzancolle e ananas
1h 15min
Mazzancolle alle albicocche
30min
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Riso Venere al profumo di mare
1h
Risotto anatra e lamponi
1h
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1sa 10 dk
Risotto ai frutti della passione con scampi
1 Std. 30 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto radicchio e gamberi
1 Std. 20 Min