
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 320 g di riso nero Venere
- 200 g di capesante con la corolla
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ½ cucchiaino paprika dolce
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 545 kcal / 2280 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 69 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panzanella di pescatrice e peperoni
3hod.
Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
2hod. 30min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18hod. 25min
Risotto agli asparagi e vongole
1hod. 15min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1hod.
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Riso con gamberi e verdure
30min
Risotto alle pere e gamberetti
50min
Risotto radicchio e gamberi
1hod. 20min