Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di catalogna (800 g se da pulire)
- 1 pizzico di sale
- 300 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino puliti
- 60 g di vino bianco secco
- 8 fettine di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10 min
Zuppetta di crostacei
40min
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Involtini mare e monti
1h 10 min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Stelle di mare
30 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min