Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di catalogna (800 g se da pulire)
- 1 pizzico di sale
- 300 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino puliti
- 60 g di vino bianco secco
- 8 fettine di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Cocktail al pompelmo, zenzero e Vodka
10min
Cozze alla Medoc
50 Min
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Stelle di mare
30 min
Cocktail alla zucca
1 Std. 30 Min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 godz. 50 min
Ananas al cartoccio
1 Std.