Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 100 g di prosciutto crudo a fette
- 150 g di mascarpone
- 150 g di ricotta fresca, ben sgocciolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Quiche ai pomodorini
1h
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Bignè con tre mousse
2h
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h