Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 uovo
- 30 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di prosciutto cotto a strisce
- 120 g di provola affumicata a fette
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Palline al prosciutto
1h 30 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Insalata con primo sale e noci
20 min
Stuzzichini di Pasqua
1h 30 min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min