Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 uovo
- 30 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di prosciutto cotto a strisce
- 120 g di provola affumicata a fette
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brutti ma buoni di patate
55min
Quiche svuotafrigo
40min
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Quiche Lorraine
45 min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Gratin di patate
50min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Salatini vegetariani
50min
Palline al prosciutto
1h 30min