Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
- 2 spicchi di aglio
- 1000 g di cozze, lavate e spurgate
- 500 g di acqua
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco
- acqua fino ad arrivare a 700 g
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle pere e gamberetti
50min
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Penne con le cozze
1 Std.
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 Min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min