
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di gherigli di noci
- 40 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta affumicata a dadini
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua calda
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 100 g di panna fresca liquida
- 10 g di burro
- prezzemolo tritato a piacere
- pepe macinato fresco a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 713 kcal / 2983 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 44.4 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35 Min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Risotto alla birra
35 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto affumicato
35 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto alla castellana
35 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 Min