Risotto con pancetta, noci e panna

Risotto con pancetta, noci e panna

4.1 142 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di gherigli di noci
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di pancetta affumicata a dadini
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 50 g di vino bianco
  • 900 g di acqua calda
  • 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
  • 100 g di panna fresca liquida
  • 10 g di burro
  • prezzemolo tritato a piacere
  • pepe macinato fresco a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 16 g
Kalorie 2983 kJ / 713 kcal
Tuk 44.4 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 66.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...