Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco senza semi
- 50 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di spaghettini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 61.1 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40 Min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Pepata di cozze
55 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Amatriciana con cozze
55 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Sugo di cozze e vongole
1h 20 min