Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco senza semi
- 50 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di spaghettini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 61.1 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Sugo di cozze e vongole
1 Std. 20 Min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Penne con le cozze
1 Std.
Linguine ai gamberoni
30 Min
Pepata di cozze
55 Min
Penne risottate con le cozze
1h 5 min.
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Pasta risottata alle vongole
1 Std.
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min