Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 20 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 120 g di prosciutto cotto a cubetti
- 50 g di panna da cucina
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto verde
30min
Risotto alla campagnola
30min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Penne risottate funghi e speck
40min
Risotto affumicato
35min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto alla birra
35min