Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olive nere denocciolate
- 30 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati per dissalarli
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 360 g di penne rigate
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 18.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40min
Penne all'arrabbiata
20min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Tagliatelle mediterranee
35min
Rigatoni affumicati
25min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h