Penne alla puttanesca

Penne alla puttanesca

4.6 138 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 130 g di olive nere denocciolate
  • 30 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
  • 20 g di capperi sotto sale sciacquati per dissalarli
  • 1 pizzico di sale (volitelně)
  • 360 g di penne rigate
  • 1 pizzico di pepe

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14 g
Kalorie 2006 kJ / 479 kcal
Tuk 18.4 g
Sacharidy 68.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...