
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olive nere denocciolate
- 30 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
- 20 g di capperi sotto sale sciacquati per dissalarli
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 360 g di penne rigate
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 479 kcal / 2006 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 18.4 g
- Sacharidy
- 68.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti al tonno
40min
Tagliolini alla molisana
1hod. 30min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Sugo alla puttanesca
45min
Spaghetti all'amatriciana
35min