Risotto primavera allo speck

Risotto primavera allo speck

4.5 31 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Verdure
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di fave fresche
  • 150 g di fagiolini verdi freschi puliti
Risotto
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 80 g di speck Alto Adige IGP a cubetti (1 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • 30 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 18 g
Kalorie 2180 kJ / 521 kcal
Tuk 22 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...