Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Verdure
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di fave fresche
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
Risotto
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 80 g di speck Alto Adige IGP a cubetti (1 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2180 kJ / 521 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min
Risotto verde
30 min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 min
Risotto con lo sclopit
40 min
Risotto con salsiccia e uva
40 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto ai peperoni e tonno
40 min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 Min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10 min
Risotto alla campagnola
30 min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 min
Risotto alla castellana
35 Min