Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 carciofi, tipo mammole, mondati e a metà
- 1 limone, il succo
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 600 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 50 g di succo di limone
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pane raffermo
-
20
g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
nebo 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 12 mozzarelline ciliegine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4794.8 kJ / 1146 kcal
- Protein
- 79.3 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 83.7 g
- Nasycený tuk
- 46.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 2381.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Triglie in salsa piccante
30 Min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Carciofi alla romana
50 min.
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 Min
Carciofi ripieni
50 min.
Zuccotto di polpo al vapore
3h
Zuccottini di melanzane
45 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Fagottini verdi al vapore
45 min
Frittata con carciofi
40 Min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1 Std. 20 Min