Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 carciofi, tipo mammole, mondati e a metà
- 1 limone, il succo
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 600 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 50 g di succo di limone
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pane raffermo
-
20
g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
nebo 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 12 mozzarelline ciliegine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4794.8 kJ / 1146 kcal
- Protein
- 79.3 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 83.7 g
- Nasycený tuk
- 46.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 2381.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Carciofi alla maremmana
40min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Insalata di fagiolini
40min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Carpaccio di melanzane
45min
Fagottini verdi al vapore
45min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Cicorie stufate
35min
Carciofi alla romana
50 min
Zucchine ripiene alla marinara
1 Std. 25 Min