Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1200 g di patate, pelate e a fette sottili (2-3 mm)
- 400 - 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 - 250 g di Gruviera grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 43.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Insalata di patate con senape e menta
55min
Insalata di patate all'australiana
1h 30min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Salame di patate e tonno
6h 30min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Cordon bleu di melanzana
1h
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Patate con salsa allo yogurt
45 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min