Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1200 g di patate, pelate e a fette sottili (2-3 mm)
- 400 - 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 - 250 g di Gruviera grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 43.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min
Pasta al forno vegetariana
40min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Involtini di prosciutto
35min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Cipolle al gratin
1h
Insalata di pasta
35min
Mini tortini alla pizzaiola
55 Min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Brutti ma buoni di patate
55 Min