Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno (30 g circa) a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cuori di carciofo a metà
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zucchine e menta
40 min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto ai carciofi
30 min
Riso integrale al tonno e carciofi
40 min
Risotto zucca e porcini
45 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Fusilli, carciofi e cacio
40 min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 menit
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min
Risotto ai funghi porcini
35 Min