Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di castagne cotte e pelate + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 bacche di ginepro
- 1 cipolla in quarti
- 250 g di salsiccia
- 250 g di funghi porcini freschi
- 300 g di riso
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di panna da cucina
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3138 kJ / 749 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zucca e porcini
45 Min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto mazzancolle e ananas
1 godz. 15 min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40min
Risotto primavera allo speck
1 Std. 5 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto con salampatata
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto agli asparagi e vongole
1 godz. 15 min
Risotto con salsiccia e uva
40min