Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di castagne cotte e pelate + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 bacche di ginepro
- 1 cipolla in quarti
- 250 g di salsiccia
- 250 g di funghi porcini freschi
- 300 g di riso
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di panna da cucina
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3138 kJ / 749 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto mazzancolle e ananas
1 Std. 15 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto allo zafferano, mascarpone e mandarino (Bimby Friend)
40min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto zucca e porcini
45min
Risotto zafferano e pioppini
40min