Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di castagne cotte e pelate + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 bacche di ginepro
- 1 cipolla in quarti
- 250 g di salsiccia
- 250 g di funghi porcini freschi
- 300 g di riso
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di panna da cucina
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3138 kJ / 749 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zafferano e pioppini
40 min
Risotto zucca e porcini
45 min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15 min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40 min
Risotto patate e rosmarino
40 min
Risotto con la zucca e pancetta
40 min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 min
Risotto ai funghi porcini
35 min