Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di gamberi crudi interi
- 1200 g di acqua
- 3 pizzico di sale
- 400 g di cozze e vongole, spurgate
- 200 g di petti di pollo a tocchetti (2 cm)
- 8 scampi
- 60 g di scalogni a metà
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di calamari ad anelli
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di carne di maiale, il lombo a tocchetti (2 cm)
- 250 g di salamini piccanti (tipo Napoli) a fettine (1 salamino)
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 peperone rosso, pulito e a listarelle (1 cm)
- 150 g di piselli freschi
- 250 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 1 bustina di zafferano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3431 kJ / 820 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Mitili ripieni alla ligure
1h 50min
Risotto agli asparagi e vongole
1 godz. 15 min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Zuppa di pesce misto
40min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Pepata di cozze
55min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 Std. 10 Min
Cozze allo zafferano
55min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Fagottini al profumo di mare
1h 40min
Capesante ai funghi porcini
1 godz. 20 min