Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di gamberi crudi interi
- 1200 g di acqua
- 3 pizzico di sale
- 400 g di cozze e vongole, spurgate
- 200 g di petti di pollo a tocchetti (2 cm)
- 8 scampi
- 60 g di scalogni a metà
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di calamari ad anelli
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di carne di maiale, il lombo a tocchetti (2 cm)
- 250 g di salamini piccanti (tipo Napoli) a fettine (1 salamino)
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 peperone rosso, pulito e a listarelle (1 cm)
- 150 g di piselli freschi
- 250 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 1 bustina di zafferano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3431 kJ / 820 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 Std. 5 Min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45 min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1h 30min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Pepata di cozze
55 min
Chawan mushi
35 min
Riso Venere con capesante
45 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Vermicelli cinesi con gamberi
1 Std. 15 Min
Ravioli 'Shao mai'
2h
Amatriciana con cozze
55 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min