Anello di riso giallo al tonno e olive

Anello di riso giallo al tonno e olive

4.3 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 10 g di burro
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • 1 bustina di zafferano
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
  • 50 g olive nere denocciolate

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 12 g
Kalorie 1853 kJ / 443 kcal
Tuk 16 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...