Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 bustina di zafferano
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
- 50 g olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla campagnola
30min
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Corona di riso capesante e verdure
50min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Risotto meneghino rivisitato
50min
Pasto di 3 portate per 2 in 30 minuti
1h 15min
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40min
Aperitivo agrodolce
10 min
Uova sode dolci
1h 20min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto allo Champagne
25min
Aperitivo al sedano
10 min