Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 bustina di zafferano
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
- 50 g olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla birra
35min
Risotto verde
30min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1 Std. 20 Min
Risotto allo Champagne
25 Min
Cioccolata alla gianduia
15 Min
Crostata al salame e formaggio (senza glutine)
2h 10min
Cioccolata allo zenzero
30min
Risotto alla parmigiana
30min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40min
Risotto alla campagnola
30min
Salsa alla reggiana
15 Min