紅燒茄子
TM6 TM5

紅燒茄子

3.1 ( 9 hodnocení )

Suroviny

  • 10 克 薑
  • 10 克 蒜頭
  • 1 大匙 油
  • 1 大匙 辣豆瓣醬
  • 150 克 水
  • 150 克 鴨血 洗淨,切塊(約3公分)
  • 1 大匙 酒釀
  • 150 克 茄子 切段(約4公分)
  • 1 茶匙 醬油
  • ½ 茶匙 白胡椒粉 依個人口味調整
  • ½ 茶匙 香油 依個人口味調整
  • 1 枝 蔥 切成蔥花,裝飾用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
144 kcal / 602 kJ
Protein
5.4 g
Tuk
9.8 g
Sacharidy
11.6 g
Vláknina
2.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty