Zařízení & příslušenství
紅燒茄子
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
薑10 克
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
水150 克
-
鴨血 洗淨,切塊(約3公分)150 克
-
酒釀1 大匙
-
茄子 切段(約4公分)150 克
-
醬油1 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
香油 依個人口味調整½ 茶匙
-
蔥 切成蔥花,裝飾用1 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.4 g
Kalorie
602 kJ /
144 kcal
Tuk
9.8 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
11.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
胃口大開下飯菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan