
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 薑
- 10 克 蒜頭
- 1 大匙 油
- 1 大匙 辣豆瓣醬
- 150 克 水
- 150 克 鴨血 洗淨,切塊(約3公分)
- 1 大匙 酒釀
- 150 克 茄子 切段(約4公分)
- 1 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 白胡椒粉 依個人口味調整
- ½ 茶匙 香油 依個人口味調整
- 1 枝 蔥 切成蔥花,裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 144 kcal / 602 kJ
- Protein
- 5.4 g
- Tuk
- 9.8 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Vláknina
- 2.8 g