Zařízení & příslušenství
蘋果紅蘿蔔濃湯
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
奶油15 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
紅蘋果 去皮、切塊100 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊300 克
-
馬鈴薯 去皮、切塊50 克
-
水600 克
-
鹽¼ 茶匙
-
鮮奶油100 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.7 g
Kalorie
677.8 kJ /
162.1 kcal
Tuk
39.3 g
Vláknina
1.65 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan