Zařízení & příslušenství
素燴三鮮
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油5 克
-
香油5 克
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
水50 克
-
蠔油15 克
-
150 克 雪白菇, ,切塊杏鮑菇 切塊100 克
-
玉米筍 斜切段100 克
-
青花菜 切小朵200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.9 g
Kalorie
492 kJ /
117 kcal
Tuk
5.5 g
Vláknina
6.6 g
Sacharidy
16.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
素食家常菜
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan