Zařízení & příslušenství
蕃茄牛肉煲
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
8 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
牛腩 川燙去血水,切塊600 克
-
洋蔥 切塊200 克
-
醬油50 克
-
牛番茄 切塊700 克
-
紅酒 (不甜)100 克
-
麥芽啤酒 (約1瓶)330 克
-
蔥 切蔥花10 克
-
新鮮香菜 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.055 g
Kalorie
773 kJ /
184 kcal
Tuk
4.653 g
Vláknina
1.718 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan