
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 10 克 薑 切片
- 30 克 辣豆瓣醬
- 600 克 牛腩 川燙去血水,切塊
- 200 克 洋蔥 切塊
- 50 克 醬油
- 700 克 牛蕃茄 切塊
- 100 克 紅酒 (不甜)
- 330 克 麥芽啤酒 (約1瓶)
- 10 克 蔥 切蔥花
- 新鮮香菜 少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 184 kcal / 773 kJ
- Protein
- 17.055 g
- Tuk
- 4.653 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 1.718 g