蘿蔔排骨湯
TM6 TM5 TM31

蘿蔔排骨湯

4.4 ( 19 hodnocení )

Suroviny

  • 1200 克 高湯 (大骨高湯)
  • 20 克 蔥 切段
  • 20 克 薑 切片
  • 500 克 排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨
  • 400 克 白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)
  • ½ 茶匙 鹽 依個人喜好調整
  • ½ 茶匙 白胡椒粉 依個人喜好調整
  • 新鮮香菜 少許,只取葉子 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
291 kcal / 1221 kJ
Protein
24.9 g
Tuk
13.8 g
Sacharidy
16.5 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty