蘿蔔排骨湯

蘿蔔排骨湯

4.4 19 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
6 人份

Suroviny

  • 高湯 (大骨高湯)
    1200 克
  • 切段
    20 克
  • 切片
    20 克
  • 排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨
    500 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)
    400 克
  • 依個人喜好調整
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人喜好調整
    ½ 茶匙
  • 新鮮香菜 (volitelně) 少許,只取葉子

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24.9 g
Kalorie 1221 kJ / 291 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 16.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...