Zařízení & příslušenství
蘿蔔排骨湯
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
6 人份
Suroviny
-
高湯 (大骨高湯)1200 克
-
蔥 切段20 克
-
薑 切片20 克
-
排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨500 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)400 克
-
鹽 依個人喜好調整½ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人喜好調整½ 茶匙
-
新鮮香菜 (volitelně) 少許,只取葉子
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24.9 g
Kalorie
1221 kJ /
291 kcal
Tuk
13.8 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
16.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
湯品達人
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan