Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Zucker
- 150 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 6 Eier, getrennt
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 700 g Stachelbeeren, aus den Glas, abgetropft, Saft aufgefangen
- 12 g Tortenguss, weiß
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1860 kJ / 445 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7h 15 min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Frankfurter Kranz
6u.
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h
Stachelbeer-Baiser
1h 10 min
Tortenboden
45 min
Donauwellen
2u. 30min
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1u. 40min
Flockentorte
2 Std. 25 Min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min