Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Zucker
- 150 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 6 Eier, getrennt
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 700 g Stachelbeeren, aus den Glas, abgetropft, Saft aufgefangen
- 12 g Tortenguss, weiß
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1860 kJ / 445 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Donauwellen
2h 30 min
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20 min
Tortenboden
45min
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Frankfurter Kranz
6h
Bunter Retro-Obstboden
10 Std.
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h
Stachelbeer-Baiser
1h 10min
Rotkäppchen-Kuchen
4h